

#### **PROGRAM NAME:**

#### PROGRAM #:

### DATE(S) OF SITE VISIT:

#### AGENDA TEMPLATE FOR A COARC DEGREE ADVANCEMENT VIRTUAL VISIT

The agenda will be finalized when approved by the Team Captain and/or during the Pre-Visit meeting.

	Key Personnel		CoARC Site Visitors			
PD:	Cell #:		TC: Cell:			
DCE if applicable:	Cell #:		TM: Cell #:			
Pre-Visit Meeting (with SV Team, PD, and DCE (if applicable) 2 Weeks prior to SV						
Date:	Time: CoARC Ring Meeting Link:					

	DAY ONE - Date					
RingCentral Meeting Invi	te: Meeting ID: PH #:					
Activity	Meeting Attendees		Time Zones			
		PST	MST	CST	EST	
Meet with RT Faculty (30 minutes)	<ol> <li>Site Visit Team</li> <li>PD</li> <li>DCE</li> </ol>	6:00 am 6:30	7:00 am 7:30	8:00 am 8:30	9:00 am 9:30	



Activity	Meeting Attendees		мѕт	CST	EST
Meet with Admin (Read Opening Script) (30 minutes) PD should attend the first part of the meeting for the Opening Script	<ol> <li>Site Visit Team</li> <li>Dean</li> <li>and/or Assoc Dean</li> <li>President</li> <li>And/or Vice President</li> <li>Other Admin Reps</li> </ol>	6:4 <b>5 am</b> 7:15	7:45 am 8:15	8:45 am 9:15	9:45 am 10:15
Meet with PD and DCE (30 minutes)	1. SV Team 2. PD 3. DCE	7:30 am 8:00	8:30 am 9:00	9:30 am 10:00	10:30 am 11:00
Meet with Medical Director/ Advisor (30 minutes)	<ol> <li>SV Team</li> <li>Medical Advisor (if applicable or this time could be used for another session)</li> </ol>	8:15 am 8:45	9:15 am 9:45	10:15 am 10:45	11:15 am 11:45
Meet with Advisory Committee (30-45 minutes)	<ol> <li>SV Team</li> <li>Advisory Committee – provide names of all Community Members on Pre- Registration form only</li> </ol>	9:00 am 9:45	10:00 am 10:45	11:00 am 11:45	12:00 pm 12:45
Lunch Break (30 minutes)		10:00 am 10:30	11: 00 am 11:30	12:00 pm 12:30	1:00 pm 1:30
Meet with Online Instructors (60 minutes)	<ol> <li>SV Team         Provide names here and on Pre-Registration form only         Online Instructors     </li> </ol>	10:45 am 11:45	11:45 am 12:45	12:45 pm 1:45	1:45 pm 2:45
Meet with Instructional Design/ Technical Support & Library support (45 minutes)	<ol> <li>SV Team         Provide names below and on Pre-Registration form     </li> <li>Technical Support Faculty</li> <li>Library Support Faculty</li> <li>Curriculum Development Specialist</li> </ol>		1:15 pm 2:00	2:15 pm 3:00	3:15 pm 4:00



Activity	Meeting Attendees		MST	CST	EST
<b>Tour LMS of Course</b>	1. SV Team Only	1: <b>15 pm</b>	2:15 pm	3:15 pm	4:15 pm
(60 minutes)	2. PD	2:15	3:15	4:15	5:15
Review of Day 1	1. SV Team	2:30 pm	3:30 pm	4:30 pm	5:30 pm
(30-60 minutes)	PD must be available as needed	3: 30	4:30	5:30	6:30

DAY TWO - DATE						
RingCentral Meeting Link:	Meeting ID:		PH #:			
Activity	Meeting Attendees	PST	MST	CST	EST	
Clarification Session (address concerns from day 1, and additional documentation) (30 minutes)	<ol> <li>Site Visit Team</li> <li>PD (&amp;DCE if applicable)</li> </ol>	7:00 am 7:30	8:00 am 8:30	9:00 am 9:30	10:00 am 10:30	
Executive Session to Prepare/Finalize the report (90 minute)	<ol> <li>Site Visit Team Only (PD should be available if needed)</li> </ol>	7:45 am 9:15	8:45 am 10:15	9:45 am 11:15	10:45 am 12:15	
Meeting with Key Personnel to review report (30 minutes)	Required         1. SV Team         2. PD         3. DCE (if needed or preferred)	9:30 am 10:00	10:30 am 11:00	11:30 am 12:00	12:30 pm 1:00	
Summation Meeting ( <mark>Read Summation Script</mark> and SV Report to be submitted to CoARC)	Required – list names, credentials & titles below 1. SV Team 2. PD 3. DCE	10:15 am 10:45	11:15 am 11:45	12:15 pm 12:45	1:15 pm 1:45	



(30 minutes)	4. Dean/Assoc Dean			
	5. VP and/ or President			
Prior to the meeting, PD	Optional			
needs to provide a copy of	6. Medical Director/Advisor			
Summation Script to	7. Advisory Committee Chair (Recommended)			
everyone in attending the	8. Other Paid Faculty			
Summation.	9. Student Rep for each cohort			
1				

#### **Additional Instructions:**

- List of Evidence: For questions regarding the List of Evidence, contact the Team Captain. The Site Visitors may request additional records during the visit. The Evidence must be uploaded to the link provided 6 weeks prior to the first day of the site visit. (Refer to the <u>specific directions</u> on how to organize and title the List of Evidence so it may be compressed into a zipped file and uploaded.) If the Evidence is not uploaded by the 6 week due date, the site visit may be cancelled and the program would be responsible for the cancellation/rescheduling fee and any related to cost that have occurred with travel arrangements.
- Virtual Sessions The PD and/or DCE will need to assist with security, confidentiality, and strongly encouraging those attending to have video on so the SV Team can ask yes/no questions and receive a physical response (thumbs up/down). Once the meeting starts, the PD and/or DCE will be placed in a break room.
- Include Names and Titles on the Pre-Registration Form Once the Team Captain and PD have agreed upon the agenda, the PD will need to include all names/titles of those attending each scheduled meeting on the agenda and/or the Pre-Registration form. A draft Pre-Registration form should be emailed to <u>bonnie@coarc.com</u> and the SV Team once the Evidence has been uploaded. A final copy may be sent 4-5 days prior to the site visit.
- Online Instructors anyone that teach online course, including adjunct faculty.
- PD must be available for questions throughout the visit and to assist participants having difficulties joining the meeting.
- IT Department must be available as needed for technical difficulties, especially at the Pre Visit to make sure there are not any issues with the fire wall and using Ring Central.

## \*\*\*For additional questions, please contact your Team Captain\*\*\*